top of page
Търсене
  • Jeason Lewis

Формулата за успешна кариера на Дина Маркова

Отървете се навреме от безмислени страхове и задръжки



Първите стъпки в кариерата, които всеки трябва да извърви са изключително важни. Затова са студентските стажове, които стават все по-актуални и все по-търсени от бизнеса в България. Преди две години Dir.bg стартира своята платформа "Идеалният кандидат", която улеснява процеса на търсене и предлагане на стажове. Заедно с нейното начало, поставихме старт и на специалната ни рубрика "Формулата за успешна кариера", в която разговаряме с популярни, интересни и успешни личности, които вдъхновено разказват за своя кариерен старт.


"Процесът на обучение е и процес на самообучение - ако знаеш към какво се стремиш винаги ще намериш информацията, която ти е нужна", споделя Дина Маркова, следващият гост на Бисер Кунчев в рубриката "Формулата за успешна кариера".


Коя е тя?

Коя е Казвам се Дина Маркова. Завърших класа на проф. Снежина Танковска в НАТФИЗ през 2016 г. Заедно с моя колега от Академията Боян Арсов учредихме Театър ЗОНГ - независима театрална трупа, под шапката на която създадохме общи проекти - "Животът е сън", "Отело - гибелта на идеалиста" и "Аутсайдер". Пътуваме на фестивали в страната и чужбина, наши представления получиха номинации и награди Икар и награди от международни фестивали. През юли 2023 пътувахме с "Животът е сън" в Косово.


Цялата статия на сайта на DIR.BG ТУК




10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page